Szijjártó Péter nem bánja, hogy nem fogadja a baden-württembergi miniszterelnök, aki úgyis csak egy elfogult bevándorláspárti politikus

2019. február 27., 14:56

Szerző:

A baden-württembergi miniszterelnök szélsőségesen elfogult, bevándorláspárti zöld politikus, akivel leült volna tárgyalni, „de nem baj”, hogy nem lesz rá alkalom – reagált arra Szijjártó Péter, hogy a német tartomány kormánya lemondta a magyar külügyminiszter péntekre tervezett stuttgarti látogatását.

Winfried Kretschmann tartományi miniszterelnök személyesen jelentette be, hogy lemondta a megbeszélést a Jean-Claude Juncker ellen folytatott magyar plakátkampány miatt.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.