Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Feltörekvő futó lehet az egyik holland dealer, akit rengeteg droggal kaptak el a Szigeten

2019. augusztus 13. 11:17 - szerző: 168 Óra

Ismert futó lehet az egyik holland dealer, akit a Sziget Fesztiválon kaptak elírja a DutchreviewDe Telegraaf értesülései alapján.

A személyiségi jogainak védelme érdekében Roelf B.-nek nevezett férfi telefonja napok óta ki van kapcsolva, az atlétikai szövetségtől sem reagált senki a találgatásokra. Roelf B. két éve tűnt fel, százméteres versenyszámban többször versenyzett Hollandiában, illetve Európa-szerte, legutóbb a 23 éven aluliak bajnokságán vett részt.

Roelf B.

A két huszonéves holland férfit még a fesztivál nulladik napján kapták el a rendőrök, miután a sátrukban és csomagmegőrző széfjükben csaknem 2700 ecstasyt, 128 gramm - előre porciózott - marihuánát, műanyag fiolákban 451 marihuánás cigarettát, és drog adagolásához, terjesztéséhet használt tasakokat találtak és foglaltak le. A dílerek árlistát is készítettek.

A rendőrök egy slusszkulcsot is találtak a csomagok között, de a két férfi nem árulta el, hol van az autójuk. Azóta azonban megtalálták a kocsit a III. kerületben, amelyből csaknem négyezer ecstasy és 17 kilónyi marihuánás cigaretta került elő. A két holland férfitól így összesen körülbelül százmillió forint értékben foglaltak le kábítószert.