Nagy Ervin hangja elcsuklott, Free SZFE pólókban vették át a díjakat

2020. szeptember 11., 10:08

Szerző:

Az SZFE blokádja volt a gála visszatérő témája a tévés szakma díjátadóján, voltak FREE SZFE pólók és beszédek, de azért a díjakat is átadták.

Ritkán használ az aktuálpolitikai áthallások beszivárgása valami teljesen más témával foglalkozó eseménynek, de a Televíziós Újságírók Díja idei díjátadójának kimondottan jót tett a dolog: az, hogy többen is kiálltak az SZFE ügye mellett, mélységet adott az elegáns ünneplésnek. A díjakat átvevők közül is többen, köztük Till Attila és Nagy Ervin is szóba hozták a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyét, utóbbi „Free SZFE” feliratú pólóban is lépett színpadra, csakúgy, mint az egyik díjátadó, Varga Attila Sixx, aki a szavazás idején még az Index újságírója volt, azóta viszont nem csak az Indexet, a szakmát is elhagyta - írja a díjátadóról a 24.hu.

Nagy Ervin különösen szenvedélyesen beszélt arról, hogy miért fontos az SZFE diákjainak küzdelme, még a hangja is el-elcsuklott,

hogy a díj miatti meghatottságból-e vagy az SZFE miatti frusztráció miatt, azt nem volt alkalmunk megtudni tőle a díjátadás utáni kavalkádban. Nagy Ervin lett ugyanis az este utolsó díjazottja, a legjobb színész díját vette át A Tanár című sorozat főszerepéért, éspedig kitörő örömmel.

A díjazottak:

Legjobb nagyszabású show-műsor: X-Faktor (RTL Klub)

Legjobb vetélkedő: Exatlon Hungary (TV2)

Legjobb reality: Cápák között (RTL Klub)

Legjobb gasztro reality: Gasztroangyal (Duna)

Legjobb talkshow: Lakástalkshow (Sony Max)

Legjobb zsűritag: ByeAlex (X-Faktor)

Legjobb női műsorvezető: Ördög Nóra (TV2)

Legjobb férfi műsorvezető: Till Attila (TV2)

Legjobb sorozat: A mi kis falunk (RTL Klub)

Legjobb mellékszereplő: Anger Zsolt (A Tanár)

Legjobb színésznő: Balsai Móni (Alvilág)

Legjobb színész: Nagy Ervin (A Tanár)

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.