Szén-monoxid mérgezéssel vittek kórházba négy embert a X. kerületből

Nem ez az első ilyen eset mostanában.

2020. november 17., 05:35

Szerző:

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállították egy családi ház négy lakóját, közölte  az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel keddre virradó éjjel.

A házban zárva voltak az ajtók és az ablakok, bent a tűzoltók magas gázkoncentrációt mértek. A problémát a a X. kerületi Pilisi utcai lakóépületében a gázszolgáltató szakembereivel közösen oldották meg.

Nemrég egy csepeli társasház két lakója is hasonló körülmények között lett rosszul. Itt a tűzoltók az épület több lakásában és a lépcsőházban is magas gázkoncentrációt mértek.

(MTI)

Kép: MTI/Mohai Balázs

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.