Szeméremsértőt keres a terézvárosi rendőrség

2020. március 29., 14:16

Szerző:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen — írta meg a Police.hu. Az ismeretlen férfi március 17-én 17 óra 10 perc körül VI. kerületi bevásárlóközpont biciklitárolójánál szeméremsértő módon viselkedett. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.