Letolt nadrággal követett egy férfi egy nőt a pécsi játszótérnél, a rendőrség keresi a szeméremsértőt

2020. június 29., 18:30

Szerző:

Szeméremsértés gyanúja miatt keres a Pécsi Rendőrkapitányság egy férfit, aki június 10-én követett, majd hátulról megfogott egy nőt, írja a Police.hu.

A rendőrség közleménye szerint a férfi június 10-én délután 5 órakor Pécsett, a Szilárd Leó parkban található játszótértől követni kezdett egy nőt.

A dr. Veress Endre utcára érve a férfi alul meztelenre vetkőzött, majd hátulról megfogta a nőt.

A férfiről kamerafelvétel készült. A rendőrök egy körülbelül 185-190 centiméter magas, 40-50 év körüli férfit keresnek, aki átlagos testalkatú. Jellegzetesen nagy orra van, haja rövid, barna és őszülő, szakállat és bajuszt nem viselt. Az elkövetéskor hosszú, trapézformájú, kék farmernadrágot, valamint egy sötétkék, hosszú ujjú felsőt viselt.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.