Szél Bernadett nem kommentálja az LMP szereplését, ha kell, a Momentumon kívül más párt ügyét is segíti

2019. május 26., 23:59

Szerző:

A Momentum Mozgalom vasárnapi EP-választrási eredményváróján összefutottunk a két független parlamenti képviselővel, Szél Bernadett-tel és Hadházy Ákossal, a 168 Óra kérdésére pedig a politikus asszony azt mondta, azért jötte el, mert meghívták őket. Más párttól nem kaptak meghívót.

Fotó: Merész Márton

Az LMP szereplését Szél Bernadett nem akarta kommentálni. Bár együtt kampányolt a Momentummal, megtartaná független státuszát a parlamentben, és ha kell, más párt ügyét is segíti – mondta.

Fotó: Merész Márton

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.