Szándékosan tartotta fel a mentőt egy férfi Szegeden

2018. február 14. 12:08 - szerző: 168 Óra

Újabb, feleslegesen ingerült honfitársunkról számolt be az Országos Mentőszolgálat saját Facebook-oldalán. A történetet váltotatás nélkül közöljük:

„Bajtársaink segítségét kérték egy orvosi rendelőbe a Dél-Alföldön. A mentő meg is érkezett, ám a rendelő előtti parkolás az ott parkoló kocsiktól nem volt megoldható. Mérlegelve a helyzetet, a gépkocsivezető egy kapubejáróba kényszerült megállni a mentővel. Egy udvarra behajtani vágyó férfi azonban látván, hogy bajtársain kiveszik a hordágyat és otthagyják a mentőt, vállalhatatlan módon szitkozódni kezdett. A sofőrtől bajtársaink pár perc türelmet kértek ugyan, ám az ingerült férfi erre kétségtelenül rosszul reagált. “Majd akkor most ti vártok Kiskomám!”- kiáltotta, miközben a képeken látható módon, szorosan a mentő mögé parkolva, autóját hátrahagyva távozott. 

Fotó: OMSZ Facebook

A rendőrség gyors segítségének hála a sofőr átgondolta, finoman szólva sem elegáns lépését és végül útjára engedte a mentőt. A szürreális jelenet szerencsére pár percig tartott csupán, így bajtársaink minimális várakozás után, stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget. Mielőbbi felépülést kívánunk!” - zárta a beszámolót az OMSZ.