Bencsik: Szabó Tímea amilyen ronda, olyan gonosz

Elfajult a hétfő esti műsor a Hír TV-ben.

2020. december 8., 13:03

Szerző:

A Hír TV hétfői, Sajtóklub című műsorában Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője azt mondta Szabó Tímeáról: „amilyen ronda, olyan gonosz” – vette észre a 444.

A műsorban Bayer Zsolt és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője beszélgetett.

Szabó Tímea legutóbbi, a brüsszeli vétóról szóló parlamenti beszéde is szóba került. A Párbeszéd országgyűlési képviselőjéről Bayer Zsolt felvezetésként azt mondta, „amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül”, majd közölte, hogy akkor nézzék most inkább „a tartalmi részét”.

Mire Bencsik András közölte, hogy a képviselő beszédében elhangzottak hazugságok. „Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy - nem szép egy nőről ilyet mondani -, de amilyen ronda, olyan gonosz”.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.