Üres sörpadoknak tartott kampánybeszédet a fideszes polgármester Ferencvárosban

2019. szeptember 16., 17:45

Szerző:

Elég sokan lemaradtak Bácskai János ferencvárosi fideszes polgármester kulturális rendezvénnyel összekötött kampánybeszédéről az Aszódi lakótelepen – nyugtázta az Index.

A Fidesz támogatásával 2010 óta polgármesteri posztot betöltő Bácskai üres sörpadok előtt emlékeztette a lakókat, hogy mi is lesz október 13-án. 

A szónoklatot az ellenzék jelöltje, Baranyi Krisztina tette közzé a Facebook-on. A képes beszámoló egy pontján ketten is egy Hagyma nevű lényt szólongatnak, az azonban nem derül ki, kicsoda, micsoda a megszólított. Kutyára tippelünk, jóllehet, ismerünk Hagyma nevű nyusztot is.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.