Független polgármester-jelölt mögé állt be az ellenzék Sopronban

2019. augusztus 21., 12:36

Szerző:

Varga Norbert független polgármesterjelöltet támogatja a Momentum, a Jobbik, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika és a Mindenki Magyarországért Mozgalom Sopronban az október 13-ai önkormányzati választáson - közölték az ellenzéki összefogás szereplői szerdán az MTI-vel. 

Közleményük szerint az összefogás végig azt az elvet vallotta, hogy Sopronnak nem pártkatonára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki képes minél több embert megszólítani, aki képes a pártok felett, azokat egyesítve kiállni a választók elé. A városnak olyan emberre van szüksége, aki valós problémákkal foglalkozik, "nem dugja a homokba a fejét" a várost érő belső migráció kihívásai láttán, aki felkészült, van tapasztalata és ereje Sopron vezetéséhez. 

Varga Norbert közgazdász, politológus, tanár, és teológiai végzettséggel is rendelkezik. 

 

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.