Somogyi Hírlap: Lamperth Mónika lehet Budapest új főjegyzője

2019. október 18., 16:36

Szerző:

A Somogyi Hírlap úgy tudja, Karácsony Gergely megválasztott budapesti főpolgármester Lamperth Mónikát, volt somogyi politikust, korábbi országgyűlési képviselőt, korábbi belügyminisztert, majd önkormányzati és területfejlesztési minisztert, szociális és munkaügyi minisztert kérte fel Budapest főjegyzőjének.

Lamperth Mónika közösségi oldalán tegnap valóban elköszönt legutóbbi munkahelyétől, a XV. kerületi jegyzői hivataltól, hozzátéve, hogy „új kihívások várják."

 

 

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.