Sima jeggyel tucatnyian lógtak be a Puskás Aréna VIP-be a stadionnyitó mérkőzés alatt

2019. november 18., 14:57

Szerző:

Vagy tucatnyi szurkolónak sikerült háromezer forintos jegyek birtokában különösebb ellenőrzés nélkül bejutnia a Puskás Aréna VIP-részlegére – írja a hvg.hu, mely bizonyítékként olvasói fotókat is közölt.

A szurkolók fotózkodtak a vendégekkel, köztük a kezdőrúgást elvégző 93 éves Nyikita Szimonyannal is, valamint a catering szolgáltatásait is igénybe vették és együtt ettek-ittak a prominens vendégekkel.

Forrásaik szerint a szurkolókat senki sem állította meg a VIP bejáratánál, egyetlen kérdést sem tettek fel nekik a biztonságiak, mindez a pedig a válogatottnak szurkoló keménymag, „a Tábor mögött az első és második emelet közötti ajtónál” történt.

A VIP-be egyébként 40 ezer forintért lehetett jegyet váltani, vagy meghívásos alapon lehetett ott részt venni a megnyitón.

Ebben a részlegben egyébként a legfőbb közjogi méltóságok, Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László házelnök is bejáratos volt, az ők biztonságát pedig külön őrség látja el.

Hogy egyébként kik tartózkodtak a kormány, illetve a fideszes prominensek közül Orbán Viktor közelében, azt ebben a cikkünkben ábrázoltuk: