Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Schmidt Mária legszívesebben lekevert volna egy hatalmas taslit Junckernek

2019. március 28. 20:18 - szerző: 168 Óra

Egyetlen blogbejegyzésben nekiront Manfred Webernek, Jean-Claude Junckernek, Angela Merkelnek, az Európai Néppártnak és Németországnak Schmidt Mária. A Terror Háza, illetve a XX. és a XXI. Századi Intézet főigazgatója Látószög nevű blogján higgadtnak csöppet sem nevezhető stílusban többek között azt magyarázza el, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy alkoholista, a néppárt régi értékeit a liberalizmusra cserélte fel, Angela Merkel német kancellár pedig még a civileknél is migránssimogatóbb.

Véleménye szerint az Európai Néppárt mára a népet az elitre, a kereszténységet az ateizmusra, régi értékeit pedig liberálisakra cserélte le, hogy ezzel nagykoalíció-kompatibilissé tegye magát, de nem kíméli a német kormánypártokat sem, illetve a kancellárt sem.

– Ebben Angela Merkel járt az élen, akinek elvtelensége minden határon túlment. Migránssimogatóbbá vált, mint a migránsok betelepítésére szakosodott civilek, radikálisabban és gyorsabban vezetett be atomstopot, mint azt bármelyik zöldpolitikus tette volna, és frakciójával nemcsak megszavaztatta, de egyenesen kezdeményezte is a homoszexuálisok házasságának engedélyezését, ami lássuk be, egy állítólagosan keresztény párt esetében elég unikálisnak tűnik

– írja a történész.

Schmidt Mária
Fotó: Facebook/Schmidt Mária

Schmidt Mária felrója Manfred Webernek, az EPP frakcióvezetőjének és csúcsjelöltjének, hogy feltételeket szabott a magyar miniszterelnöknek ahhoz, hogy a magyar kormánypárt az EPP-ben maradhasson. Egyik feltétele az volt, hogy Orbán Viktor kérjen bocsánatot, a másik, hogy tűnjenek el a közterekről a Juncker-ellenes plakátok. Schmidt Mária szerint viszont Juncker közszereplő, ezért tűrnie kell.

– Mi speciel öt éve tűrjük Junckert! Eltűrjük, hogy súlyos alkoholista. Hogy dülöngélve járatja le az Uniót ország-világ előtt minden alkalommal. Eltűrtük, hogy az általunk kétharmaddal megválasztott miniszterelnököt lediktátorozta és megpaskolta az arcát. Másoknak a haját húzza, esetleg a nyakkendőjét! Eltűrtük, pedig legszívesebben odamentem volna, és lekevertem volna neki egy hatalmas taslit, hogy jelezzem, ezzel minket, magyarokat, sértett meg. Orbán ugyanis nem magánemberként jelent ott meg, hanem a mi képviseletünkben!

– jegyzi meg.

A CEU ügyére is kitér, nem érti, mi köze hozzá Webernek, a bajoroknak, vagy az Európai Uniónak. Szerinte ennek csak egy oka van, az pedig Soros György.

– Megkérte és megígérte, hogy meghálálja! Úgy látszik, van az a pénz, amiért Webernek korpásodik a haja!

– állapítja meg a főigazgató.

A németeknek egyébként szerinte már nincs védelmi képességük, nem tudnak ezért biztonságot nyújtani az Uniónak. Nincsen szoft politikájuk, önzésük és filléreskedésük rég felzabálta az Európai Unió minden magasztos eszméjét. A geopolitikát nem értik, stratégiai gondolkodásuk megszűnt, szívük és agyuk helyén pedig pénztárgép kattog.