Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Sátánnak hitte a szigetszentmiklósi hotel takarítónőjét, ezért agyonverte egy székkel

2019. május 23. 11:57 - szerző: Dulai Péter

A 31 éves férfi, aki jelenleg is kényszergyógykezelés alatt áll, összetéveszthette anyósával a takarítónőt. Már a támadás előtt is furcsán viselkedett, egy budapesti panzióban például elkezdett havat söpörni.

A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy székkel halálra verte egy szigetszentmiklósi hotel takarítónőjét.

A férfi tavaly februárban bejelentkezett egy budapesti panzióba, ahol egy hétre bérelt szobát. A személyzet igen furának találta: felesleges mennyiségben vásárolt különböző tárgyakat, bement a vendégek számára nyitva nem álló helyiségekbe és

havat söpört a panzió kertjében.

Anélkül, hogy kijelentkezett volna, március 1-én délután taxiba ült, és még aznap szobát vett ki egy szigetszentmiklósi hotelben, ahol több tízezer forintért vásárolt édességet.

Késő este a mosodába ment, ahol a szálloda vendégei nem tartózkodhatnak. A gondnok megkérte, hogy menjen ki, és meg is ígérte, hogy távozik. Ezután ment a mosókonyhába két takarítónő. Egyikük úgy látta, hogy a mosoda üres. Ekkor azonban a száradni felakasztott lepedők mögül előjött a vádlott. Úgy vélte, az asszony maga a Sátán, és heves ordibálás közepette többször megütötte. A nő segítségére siető gondnok rákiabált, mire a férfi egy székkel támadt rá. A gondnok elmenekült, hogy értesítse a rendőröket. A férfi és a takarítónő így viszont magára maradt. A vádlott az összetört székkel kezdte ütni a nőt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja a férfit.

Az ügyészség kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt a vádlottal szemben, aki jelenleg előzetes kényszergyógykezelés alatt áll.

Az RTL Klub tavalyi riportjában elhangzott információk szerint a 31 éves, válófélben lévő férfi igazából az anyósát akarta megölni, de egyszerűen összetévesztette áldozatával. Az 59 éves asszony négy hónapja dolgozott a panzióban. Aznap szabadnapos volt, de mivel Békés megyéből származott, kapott egy szobát. 

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18