Két újszülöttje megölésével gyanúsítanak egy sárkeresztúri nőt

2019. október 15., 12:20

Szerző:

A Fejér megyei nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy sárkeresztúri nővel szemben folytattak kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt.

A 23 éves K. K. idén március 16-án reggel egy zichyújfalui családi ház fatárolójában megszülte és megfojtotta újszülött kislányát. Ezután átöltözött, és sárkeresztúri otthonába utazott. A nyomozók a lakásán fogták el, és emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetőeljárást. K. K. a kihallgatásán beismerő vallomást tett, és elismert egy korábbi, 2017-ben elkövetett gyilkosságot is: Érden megszülte gyerekét, majd megfojtotta és elrejtette a testet. Az eljárás során beszerzett ténybeli adatok a korábbi cselekmény elkövetését is alátámasztották.

Fotó: police.hu

K. K. védője márciusban azt mondta a Borsnak, hogy a nő elmondása alapján a két gyerek apja nem azonos, a nyomozás akkori állása szerint pedig mindkét terhességet teljesen titokban tudta tartani. „A 2017-es esetről vallomásában elmondta, hogy vendégségben volt egy házban, a cselekményt pedig akkor követte el, amikor magára maradt. Mire a többiek visszaértek, már túl volt mindenen. Egykedvűség, szinte teljes érzelemmentesség látszik rajta, voltak apró elszólásai is, amik megkérdőjelezik a beszámolója igazságtartalmát, a hatóságok ezért egy poligráfos vizsgálatnak fogják alávetni hamarosan” – tette hozzá dr. Pölöskei Ernő.

A Bors információi szerint a nőnek 2017 előtt abortusza is volt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vádemelési javaslattal megküldték az iratokat a Fejér Megyei Főügyészségnek.