Jogosítvány nélkül, ittasan okozott balesetet a 22 éves sofőr

2020. október 18., 16:18

Szerző:

A baleset helyszínén intézkedtek a barcsi rendőrök.

 

2020. október 16-án késő este személyautóval közlekedett Barcs belterületén egy 22 éves helyi lakos, amikor az egyik útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve felett, és az út menti vízelvezető árokba hajtott - írja a police.hu.

A baleset során a férfi és utasa nem sérült meg. A helyszínre kiérkező körzeti megbízottak azonban megállapították, hogy a sofőr jogosítvánnyal nem rendelkezik, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt jelzett.

L. Krisztiánt a helyszínen elfogták, vele szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési-, míg járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

2024. április 18., 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2024. április 18., 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.