Legurított pár sört, meg néhány felest, aztán lendületből fejbe rúgta a buszsofőrt a szórakozni vágyó Csaba

2020. február 18., 09:37

Szerző:

Egy építkezésről hazafelé tartó, munkásokat szállító kisbusz vezetője és egyik utasa veszett össze 2020. február 14-én késő délután Abonyban. Az akkor már több sört és röviditalt legurító V. Csaba szórakozni vágyott és nem tetszett neki, hogy a 62 éves sofőr nem akarja Szolnokra fuvarozni. A kisbusz félreállt az úton, V. Csaba pedig dühében és lendületből fejbe rúgta a járműből kiszálló sofőrt.

Az áldozat életveszélyes sérüléssel került kórházba, támadója pedig elhagyta a helyszínt.

A rendőrök néhány órával később otthonából kapták el.

V. Csabát életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, A bíróság tegnap elrendelte letartóztatását – adta a hírül a police.hu.

15:42

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.