Az ózdi rendőrök lekapcsolták az apát meg a lányát, akik azt terjesztették, hogy a koronavírus nem létezik, menjen mindenki sétálni

2020. április 7., 18:30

Szerző:

Rémhírterjesztés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 54 éves férfival, és 15 éves lányával szemben.

A gyanúsítottak az egyik legnagyobb videómegosztó oldalon április 4-én közzé tettek egy felvételt, amelyet

rövid időn belül több mint ezerötszázan tekintettek meg.

A videófelvételen a férfi az embereket arra buzdította, hogy a kijárási korlátozások ellenére menjenek ki az utcára, mert koronavírus nem létezik, és nem igaz, hogy koronavírus-járvány van. A felvételt a beszédet mondó férfi gyermeke rögzítette és tette közzé – adta hírül a police.hu.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.