Rácsos kaput szereltek fel az MTVA székházában, hogy Hadházy és Szél ne mehessen be

2019. január 31., 13:56

Szerző:

- Szolgálati közlemény azoknak, akik az MTVA épületébe jönnének mostanában: a főbejárat le van zárva (atyaég, megjelent két ellenzéki képviselő) - írta Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos, aki képekkel is illusztrálta az elég túlzó fellépést.

Fotó: Facebook

- Ahogy a recepcióra megérkeztünk, azonnal zártak mindent. Rácsot is. Pedig csak HPD-vel (Papp Dániellel) szeretnénk találkozni és megtudni azt, hogy mi annak az oka, hogy a migrációról lehet közérdekű közlemény, a korrupcióról nem. Soros lehet hirdetésben, Mészáros és Orbán meg nem - írta az országgyűlési képviselő. (Papp Dániel monogramja előtt a H valószínűleg hírhamisítót jelent, az MTVA vezérigazgatójáról ugyanis egy jogerős bírósági ítélet szerint ki lehet mondani, hogy hírt hamisított.)

Szél Bernadett egy élő videóban hozzátette, káromkodó biztonsági őrök fogadták őket.

Hadházy és Szél azért ment újra a közmédia épületéhez, mert Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója megtagadta az országgyűlési képviselőtől annak a hirdetésnek a közzétételét, amely az Európai Ügyészségért indított petíció támogatására szólít fel.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.