Puzsér Róbert egyszerre gyilkosozta és alkoholistázta le Lázár Jánost, Stohl Andrást és Csányi Sándort

2018. november 27., 15:53

Szerző:

Páros lábbal szállt bele a hazai politikai, gazdasági és kulturális elitbe a Budapest főpolgármesterségére pályázó, jelöltként lassan az LMP támogatását is megszerző Puzsér Róbert. A megmondóember a Bükkben kilőtt védett szürkefarkas kapcsán nyilvánított véleményt Facebook-oldalán, és bár a rendőrség még mindig nem derítette ki, hogy ki végzett az állattal, Puzsér célkeresztjébe a vadászok kerültek.

Puzsér szerint a Horthy-korszakban, a Kádár-korszakban és az elmúlt harminc évben többek közt az is közös, hogy „az úri és elvtársi elit kedvenc szórakozása mindig is a vadászat volt”.

„Mindenféle politikusgazemberek, mágnások és bankárok, meg a hozzájuk dörgölőző művészek élvezetes mulatsága volt időnként lehúzni valami vidéki kastélyba, reggel bepálinkázni, az eléjük hajtott állatokat lemészárolni, aztán este ájulásig zabálni, vedelni és kurvázni” – írta a publicista.

Puzsér szerint mindezt azok művelték, „akik hétköznaponként az erkölcs felett őrködtek, s mélyen hívő keresztényekként és meggyőződéses kommunistákként pózoltak a nyilvánosságban”.

A műsorvezető ezután védelmébe vette az általa egyébként nem sokra tartott Sebestyén Balázst, aki szerint a vadászok többsége erőszakos, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító hajlamú alkoholista.

Fotó: Magyar Nemzet

 „Véleményének apropója a Nagyvisnyó mellett lelőtt védett farkas volt, de éppígy lehetett volna az az eset, amikor egy vadász egy francia turista kutyáját ölte meg, lehetett volna Semjén Zsolt bármelyik kirándulása, ahol háziállatokat gyilkol, vagy lehetett volna akár az a vadászat, ahol a fideszes miniszter meg a haverjai 913[!] fácánt lőttek ki egy jól sikerült mészárlás alkalmával” – írta Puzsér, hozzátéve:

„És persze végtelenül lehetne folytatni a sort olyan jeles sportembereket is megemlítve, mint a jászsági Batman, Csányi Sándor, vagy az országutak farkasa, Stohl András”.

A kérdés kapcsán Puzsér felhozta többször hangoztatott véleményét, amelyben szabad fegyvertartási jogot követel a magyar állampolgároknak.

„Jelzem továbbá, hogy ha Magyarországon gazdag vagy, és szeretsz beb..szva vadállatokat gyilkolni, akkor simán kapsz fegyvert. Ha azonban tisztességes, adófizető állampolgár vagy, aki önvédelmi célra tartana fegyvert, mert így érezné magát biztonságban – az államhatalom ugyanis nem védi meg –, akkor ezek a politikus-vadászok bemennek a tévéstúdiókba, és elmagyarázzák, hogy kés, villa, olló gyerek kezébe nem való. Minek az neki? Majd az állam garantálja a közbiztonságot. A Rózsadombon, ahol ők laknak, feltétlenül” – zárta sorait Tarlós István kihívója.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.