Puzsér és Karácsony kibékítésére vállalkozott a momentumos Kerpel-Fronius Gábor

2019. június 27., 15:00

Szerző:

Mivel Puzsér Róbert, illetve a Sétáló Budapest stábja távol maradt az ellenzéki előválasztástól, továbbra sem garantált, hogy Tarlós Istvánnal szemben egyetlen ellenzéki kihívó álljon szemben az őszi önkormányzati választáson.

Kerpel-Fronius Gábor, aki a Momentum jelöltjeként harmadik lett az előválasztáson, a 24.hu-nak azt nyilatkozta, hogy megpróbálja kibékíteni Puzsért és Karácsonyt a választásokig.

Fotó: Merész Márton

Puzsér Róbert különösen nem szívleli az előválasztást megnyerő Karácsony Gergelyt, akit elsősorban az MSZP-P és a Fidesz alkuja miatti parkolási maffia-botrányban betöltött szerepe miatt kritizál. Puzsér az előválasztás után ismét látványosan szállt bele Karácsonyba. Ugyan hangsúlyozta, hogy amennyiben programját döntő részben végrehajtaná valamelyik jelölt, akkor visszalépne az indulástól, de ezt Karácsony javára az említett okokból sem teszi meg.

Puzsérnak az adta meg a végső lökést az előválasztástól való távolmaradáshoz, hogy az online szavazást szerinte nem igazságos feltételek mentén szervezték meg. Puzsért korábban az LMP és a Jobbik is támogatta, azonban a jelölt sokadik ízben való felháborodott kilépése után a pártok kihátráltak.