Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

A PornHub törölte a Borkai-féle orgiáról készült videókat, egyikük a portálon a hét legnézettebb magyarországi videója lett

2019. október 9. 20:39 - szerző: Ágoston Zoltán

Jogtulajdonos kérésre a PornHub törölte azokat a videókat, amelyeken Borkai Zsoltot és társait lehetett látni, amint prostituáltakkal szórakoznak egy horvátországi jachtkiránduláson – írja a 444. Az egyik videót két nap alatt 409 ezren, a másikat három nap alatt 523 ezren látták, de az egyik – egy képgaléria – már akkor is a hét legnézettebb magyarországi videója volt a PornHubon, amikor még csak 215 ezer megtekintésnél járt.

Borkai Zsolt jachtkirándulását az Ez az ördög ügyvédje címet viselő blog leplezte le, amely korrupcióval is megvádolta Győr fideszes polgármesterét. A politikus hétfőn videóüzenetben kért bocsánatot, de jelezte, hogy nem lép vissza az október 13-i önkormányzati választáson, és jogi lépéseket tervez. Ügyében a Jobbik Horvátországban is feljelentést tesz.