Véletlenül ugyanabban a balatonfüredi apartmanházban van luxuslakása Polt Péternek és a Borkai Zsolttal szexpartizó ügyvédnek is

2019. október 16., 07:29

Szerző:

Egy  két épületrészből álló balatonfüredi apartmanházban van lakása Polt Péter legfőbb ügyésznek és Rákosfalvy Zoltánnak, a Borkai Zsolt győri polgármester barátjakánt ismert ügyvédnek is – hívja fel a figyelmet az Átlátszó. Polt Péter és felesége még 2016-ban vett meg egy 62 négyzetméteres lakást a hozzá tartozó 6,7 négyzetméteres terasszal 70 millió forintért az „örökpanorámás luxusingatlan” felkiáltással meghirdetett apartmanházban, de ugyanebben az évben szerzett itt, a Balaton-parton egy 81 négyzetméteres lakást 13,4 négyzetméteres terasszal Rákosfalvy Zoltán is, aki több olyan videóban is feltűnik, amely Borkai Zsolt szexben úszó 2018-as horvátországi jachtkirándulásáról szivárgott ki.

Fotó: YouTube

A tulajdoni lap tanúsága szerint a 2016-ban megvett lakás ma is lakás Rákosfalvy Zoltáné, Polt Péter legutóbbi vagyonnyilatkozatában pedig szintén fel van tüntetve az a lakás, amelyet 2016-ban vett meg a feleségével qz apartmanházban. 

 Rákosfalvy Zoltán kitűnő kapcsolatokat ápolt a Fidesszel, legalábbis a Borkai Zsolt körül gyűrűző szexbotrány kitöréséig. Cége, a Treff-Klub Kft. három kaszinókoncessziót is elnyert a Magyarországon engedélyezett 11 közül, az ő cége volt az, amelyik felvásárolta a később az Audi gyárbővítésekor hatalmas haszonnal eladott földterületeket és hozzá köthető az a nulla bevételű, vagyis feltehetően nem működő cég is, amely havi egymillió forintos fizetést ad Borkai Zsolt fiának, Borkai Ádámnak. Cégei álltak szerződéses kapcsolatban a győri önkormányzattal és a Fidesszel is.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.