Poloskák között, fűtetlen folyosókon kénytelenek pihenni a győri tűzoltók - Videó

2019. november 3., 20:49

Szerző:

Huszonnégy órás szolgálatban vannak a tűzoltók Győrben, azonban a laktanyában nem tudnak pihenni az ágyi poloskák miatt. Erről egy névtelen bejelentő panaszkodott a Zsaruellátónak, aki videót is küldött a kezén mászkáló rovarról - számolt be róla az RTL Klub Híradója.

A tűzoltó arra is panaszkodott, hogy az irtás nem volt megfelelő, ők pedig fűtetlen folyosókon, gyereknek való tábori ágyakon vagy tantermekben pihennek. Az RTL Klub Híradója megszólaltatta a Katasztrófavédelmet. A győri szóvivő-helyettes azt mondta, múlt csütörtökön valóban találtak ágyi poloskát, de még aznap "szakszerű irtást végeztek", a hálókörletet viszont le kellett zárni, így az állomány a győri katasztrófavédelmi kirendeltség fűtött tantermében pihenhet.

Közben a pincében is találtak poloskát, úgyhogy újabb irtást rendelt a Katasztrófavédelem.

07:17

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.