A szexuális zaklatási botránnyal terhelt Plácido Domingo avatja fel este a Szeged-Csanádi Püspökség stadionját

2019. augusztus 28., 14:04

Szerző:

Csaknem 13,4 milliárd forintból, állami támogatással építette fel szegedi stadionját a Fidesz-közeli Kiss-Rigó László által vezetett Szeged-Csanádi Püspökség. A létesítmény – amely a Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum nevet viseli – már elkészült, átadására szerdán este kerül sor.

Az átadóünnepségen fellép Plácido Domingo operaénekes is, aki közelmúltban szexuális zaklatási botrányával került a figyelem középpontjába.

– írja a Magyar Hang. A lap emlékeztet, hogy az operaénekesről az AP hírügynökség tárta fel, hogy nyolc énekes- és táncosnőt zaklathatott, az ellenszegülők pályafutása elé pedig akadályokat gördített.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.