Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Pikó András kinevette a fideszes elemzőt, aki szerint Józsefvárosban Sára Botondnak kellett volna fölényes győzelmet aratnia

2019. november 5. 08:21 - szerző: Ágoston Zoltán

Józsefváros polgármesterének a Facebook-oldalán kedd reggel jelent meg egy bejegyzés arról, mennyire szórakoztatná, ha az önkormányzati lapban megjelenne egy új miniinterjú Párkányi Eszterrel, a finoman szólva Fidesz-közeli Alapjogokért Központ elemzőjével, aki az október 13-i önkormányzati választás előtt beszélt arról, hogy neki szinte alig van esélye nyerni a volt fideszes polgármester, Sára Botond ellen. 

Az említett miniinterjúban Párkányi Eszter azt fejtegette, hogy a két fideszes előd, Kocsis Máté ás Sára Botond irányításával Józsefváros le tudta vetkőzni a régi rossz hírnevét, a felmérések szerint pedig Sára Botond jelentős előnnyel vezet Pikó András előtt. Ezt cáfolta meg a valóság, Pikó András 11 241 vokssal, a a szavazatok 49,6 százalékával legyőzte Sára Botondot, aki 10 972 (48.42%) szavazatot szerzett. 

Egyébként Párkányi Eszter volt az, aki nemrég gyakorlatilag számonkérte az Átlátszón, hogy a portál csak a választás után írt a választás után Zuglóban történtekről.