Villámgyorsan kifizette a Pesti Srácok Juhász Péternek az ötmillió forintos sérelemdíjat

2019. november 12., 08:08

Szerző:

Az Együtt volt elnöke a Facebookon jelentette be, hogy végrehajtást indít a kormányzati szócsőként működő portál, a Pesti Srácok ellen, amely egy per után nem fizette ki a neki járó ötmillió forintos sérelemdíjat, és úgy tűnik, a nyilvánosság hatott, Juhász Péter egy újabb Facebook-posztban azt írta, hogy a Pesti Srácok villámgyorsan átutalta neki a pénzt.

A portálnak jó hírnév megsértése miatt kellett fizetnie, miután 2016.szeptember 8-án „A volt börtöntárs szerint Juhászt pénzelte Portik…” címmel megjelent írásban valótlanul híresztelte, hogy Portik Tamás pénzzel s tanácsokkal látja el Juhász Pétert, és az emberének tartja, aki úgy táncol, ahogy ő fütyül.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.