Penészes zsemlét, rohadó felvágottat és szinte cseppfolyós uborkát kap a Maccabi Játékokat biztosító rendőrök egy része

2019. augusztus 4., 19:08

Szerző:

Penészes zsemlét, rohadó felvágottat és szinte cseppfolyós halmazállapotú uborkát kapnak enni azok a rendőrök, akik a Budapesten zajló Maccabi Játékokat biztosítják – derül ki az RTL Klub Híradójának a riportjából. Több rendőr arról is írt, hogy rosszul lett a szendvicsektől. 

A kereskedelmi televízió a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalnak elküldött fényképek alapján számol be erről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az RTL Klub Híradójának a kérdéseire úgy válaszolt, az ő állományába tartozó rendőrök megfelelő ellátást kapnak, és nem is érkezett panasz sem érkezett naponta háromszor kiosztott szendvicsekre. Azt, hogy a fővárosi rendőrök jó minőségű ételt adnak, a BRFK fényképekkel is alátámasztotta. Mivel a vidékről a Budapestre vezényelt rendőrök ellátása nem tartozik a hatáskörébe, a BRFK az ő ellátásukról nem tudott beszámolni.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.