Betörök buktatták le a pátyi boncmestert, aki a gyanú szerint emberi testrészeket vitt haza

2020. június 20., 09:45

Szerző:

A Blikk úgy értesült, emberi testrészeket hordott haza munkahelyéről az a hatvan év körüli férfi, akinél napokig helyszíneltek a rendőrök a Pest megyei Pátyon. A lap szerint ezeket az udvar hátsó részében kisebb hordókban tárolta. Azt írták, egy betörés után bukott le a férfi, akik döbbentek mesélték el lebukásuk után, milyen elképesztő dolgokat láttak az ingatlanban. Mint kiderült, a betörők nem túloztak.

A helyibéliek azt sem tartják kizártnak, hogy

a férfi a malacait etette a maradványokkal.

Évek óta tanakodtak arról, hogy valami nagyon nincs rendben Dénes körül. Amíg a férfi első felesége élt, a kert mindig gondozott, szépen ápolt volt, ám amikor az asszony meghalt, a gaz átláthatatlan dzsungellé formálta az egykor idilli környezetet.

Dénes legalább húsz éve költözött ide családjával. A nő kedves volt, két gyermeke aranyos, ő azonban rettentően undok és goromba. Soha nem köszönt, és sportot űzött abból, hogy mindenkit feljelentett valamiért. Idén februárban az új párjával elköltöztek, azóta csak nagy ritkán láttam. Állatokat mindig tartott, egyszer még a városi képviselő-testület is tárgyalta az ügyét, mert valaki akkor őt jelentette fel, hogy az állatokat rossz körülmények között tartja. Persze aztán ebből sem lett semmi. Sokáig irdatlan bűz áradt ki tőle, de aztán ez megszűnt

– mondta el egyik szomszédja.

Emberi testrészeket találtak egy patológus házábanÁllítólag ezekben a hordókban voltak az emberi maradványok

Többen gyanús dolgokat véltek már korábban is felfedezni a férfi portája környékén.

Mindig éjjel járkált az autójával, miközben mi úgy tudtuk, hogy nappal dolgozik. A kertben is mindig éjszaka tevékenykedett, soha nem nappal. Sőt valaki látta, hogy

éjjel kettőkor hullatepsiket mos a ház mellett.

tepsiket többen is láttuk a kocsijában, de azt hittük, hogy hullaszállítóként dolgozik – mesélte egy utcabeli.

Amit biztosan tudni, nem gyilkosság történt. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai emberi test tiltott felhasználása miatt nyomoznak.

Ha a bíróság is bűnösnek találja  férfit, akkor többéves szabadságvesztés is várhat rá.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.