Kórházban ápolják Pataky Attilát

Az Edda több tagja is beteg lett, de úgy tudni, hogy csak Pataky Attila szorul kórházi kezelésre.

2020. szeptember 16., 07:39

Szerző:

Az Edda több tagja is lebetegedett: Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, valamint Gömöry Zsolt sincs jól – tudta meg a Blikk. A lap szerint koronavírus üthette fel a fejét a zenekar tagjai között.

Pataky Attila – aki korábban műhisztinek nevezte a koronavírust – jelenleg kórházban van, az azonban nem derült ki, hogy valóban a fertőzés miatt szorul-e kezelésre. A lap szerint Pataky esetében különösen aggasztó, hogy korábban több súlyos betegsége is volt és fél évvel ezelőtt egy interjúban azt is elárulta, hogy kigyógyult a rákból.

 

 

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.