Pályázatot hirdetett a jegyellenőrök ruhájának tervezésére a BKIK: Modern, egyedi, kreatív ötleteket várnak

2020. július 31. 18:38 - szerző: 168 Óra - forrás: 444.hu

A BKK pályázatot hirdet a jegy- és bérletellenőrei formaruhájának tervezésére. A három legjobb pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer és 100 ezer forint jutalmat kap. A BKK célja ötleteket gyűjteni a ruhák kreatív megtervezéséhez, amik aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

A terveknek illeszkedniük kell a BKK arculatához, és újszerűnek, egyedinek, kreatívnak, praktikusnak, megvalósíthatónak és sorozatgyártásra alkalmasnak kell lenniük. A BKK munkavállalóinak kényelmes, jól hordható öltözéknek esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lennie a viselője és a külső szemlélők számára is – idézi a közleményt a 444.

A pályázatra teljes koncepciót várnak inspirációs képekkel, a pályázati tematika kiemelt bemutatásával és műszaki leírással. A pályamunkák kötelező tartalmi elemei elvileg a bkk.hu/formaruhapalyazat oldalon vannak, de ott egyelőre sajnos ez látszik:

A pályázaton magyarországi tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkező felnőttek vehetnek részt. A pályázatokat a formaruhapalyazat@bkk.hu emailcímre várják „Ötletpályázat BKK-formaruha megtervezésére – pályázati dokumentáció” tárggyal. A határidő: augusztus 31., 15 óra.