Ötszázan akarnak a Szabadság hídra vonulni, hogy leszbikussá tegyék Dúró Dórát

2019. március 28. 11:14 - szerző: 168 Óra

A tavaly óta a Mi Hazánk Mozgalomban politizáló volt jobbikos országgyűlési képviselő, Dúró Dóra megtalálta a nemzetet fenyegető legnagyobb mételyt, szerinte egyes civil szervezetek az iskolákban népszerűsítik a homoszexualitást. Amióta a Jobbik elhagyta a nyílt színi rasszizmust, antiszemitizmust, valamint a szexuális kisebbségek elleni hergelést, a Mi Hazánk szívesen nyúl ezekhez a témákhoz, megpróbálva elcsábítani a Jobbik szavazótáborának szélsőséges eszmékre fogékony részét.

Ennek jegyében ment be a politikus a kormánypárti médiabirodalomba olvadt Hír TV stúdiójába, ahol többek között kifejtette, hogy a genetikusok szerint az, hogy milyen hatások érik tinédzser-vagy serdülőkorában az adott személyt, az igenis hatással van a szexuális orientációjára. Megismételnénk: Dúró Dóra szerint a genetikus, aki a génekkel foglalkozik, azt állítja, hogy a környezetétől lesz valaki meleg.

Dúró Dóra szerint Magyarországon is vannak sajnos olyan civil szervezetek, amelyek a homoszexuálisok emberek képviseletére jöttek létre, és bejelentkeztek iskolai felvilágosítást tartani, ráadásul szerinte a demográfiai helyzet, a népességcsökkenés ma az ország legnagyobb problémája, így „fontos hangsúlyozni, hogy homoszexualitás népszerűsítése igenis hatással van arra, hogy kialakul-e ez”.

A Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület azonban felhívta Dúró Dóra figyelmét, hogy nem igaz, hogy programjukkal „bejelentkeztek” iskolákba, a 2000 óta működő Melegség és Megismerés programot az iskolák hívják meg. Ennek célja a melegségről és a melegekről szóló tévhitek és előítéletek eloszlatása, és hogy az iskolák olyan hellyé váljanak, ahol az LMBT-diákok megkülönböztetés, kirekesztés, bántalmazás nélkül tudják végigvinni tanulmányaikat.

Még tovább ment egy Facebook-csoport, amely úgy döntött, július 6-án a Szabadság hídon - alkalmazva Dúró Dóra elméletét, miszerint attól lesz valaki homoszexuális, hogy azzá teszik - leszbikussá nevelik a szélsőséges politikust a „melegpropaganda eszközeinek segítségével”.

„Első körben Soros kottájából játszunk meleg dallamokat, amelyektől Dóra hipnotizékony állapotba kerül. Ezután Playboy példányokat lapozgatunk előtte, miközben Fa dezodorokat fújunk az arcába, hogy így chemtrailezzük át normálisból aberrált homokossá” - fogalmaz a felhívás. Már majdnem ötszázan jelezték részvételüket az izgalmasnak ígérkező eseményen.