Ötös témazárójával vágott vissza Nagy Blanka az újra mocskolódó Ripostnak

2019. április 2., 14:03

Szerző:

Újra beleszállt a tavaly kormányellenes tüntetéseken tett felszólalásai miatt célkeresztbe került gimnazistába, Nagy Blankába a Fidesz médiabirodalmába tartozó Ripost. A bulvárlap ezt annak ellenére tette, hogy a közelmúltban pert vesztett a diáklány ellen.

„Miközben a Soros-média valamiféle hősként, példás jó tanulóként próbálja beállítani a mocskos szájú diáklányként elhíresült Nagy Blankát, a tények egészen mást mutatnak. Tíz, azaz 10 darab elégtelent és 9 darab elégségest sikerült összehoznia az év eleje óta, a félévi bizonyítványában négy darab, ahogy mondani szokás kegyelemkettes virít...Külön pikantériája Nagy Blanka nyilvánosságra hozott bizonyítványának, hogy az obszcén politikai szónoklatával elhíresült diáklány félévkor történelemből és állampolgári ismeretetekből is éppenhogy csak elkerülte a bukást. ” - rugózott újra a propagandalap az érettségi előtt álló lányon. 

Nagy Blanka
Fotó: Merész Márton

Több se kellett Nagynak és Facebook-oldalán közzétette mai, 5-ösre osztályzott témazáróját, de még pár mondattal kiegészítette a nyilvános megszégyenítésnek szánt cikkhez fűződő gondolatait:

„...Ugyanolyan jogom van véleményt mondani kitűnő tanulóként mint közepes vagy rossz tanulóként. NEM a jegyek ítélik meg az embert. Nem engedhetjük, hogy diákok sokasága szorongjon a jegyek miatt. Semmivel se rosszabb ember az aki bioszból 1es mint aki bioszból 5ös.” - írta a gimnazista.

Nagy a múlt héten nyerte meg harmadik helyreigazítási perét, ezúttal a Riposttal szemben, korábban az Origó és a Lokál ellen is nyert

A kiskunhalasi diáklány tavaly decemberben egy kecskeméti tüntetésen szólalt fel, ahol elküldte a francba a Fideszt és Áder Jánost. Felszólalása után a Fidesz 5. számú párttagkönyvének a tulajdonosa, Bayer Zsolt publicista az Echo TV-ben leprolizta a lányt, utána pedig a kormánypárti sajtó – elsőként éppen a Ripost – pedig azt állította, hogy a fiatal lány több tárgyból is bukásra áll, és kerüli az iskolát. Nagy Blanka cáfolta ezeket a híreket, és egymás után nyeri a pereket. A Figyelőnek elég volt a helyreigazítási kérelem, bírósági ítélet nélkül is beismerte, hogy hazudott a diáklányról.

A perben bemutatták a kormányellenes kecskeméti beszédével elhíresült lány elektronikus bizonyítványait, ezekből tényszerűen kiderül, hogy semmiből nem állt, vagy áll bukásra. (Ennek ellenkezőjét, az állítás valóságalapját amúgy a sajtóhelyreigazítás sajátos szabályai miatt az alpereseknek, az Origónak kellett volna bizonyítania, nem Nagy Blankának védekezni a hazug állításokkal szemben). 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.