Öt felnőtt sétált el a véresre vert nádudvari lány mellett, de senki sem segített neki

2019. március 19., 11:42

Szerző:

Újabb részlet derült ki a Nádudvaron, társai által brutálisan megvert tinilány ügyében. A Blikk információi szerint a két bántalmazó lány a verés előtt elvette Valéria tárcáját és öt szál cigarettát és a videót rögzítő másik fiatalt azzal tartották rettegésben, hogy ha leteszi a kamerát, őt is megverik.

A fiatal mellett 4-5 felnőtt is elsétált, mialatt a két kamasz lány ütlegelte, rugdosta, kutyának nevezte. – Végül egy helyi nő értesítette a rendőrséget – mondta a lapnak a bántalmazott ügyvédje, aki szerint felháborító a felnőttek viselkedése is.

Mint megírtuk, a kutyájának nevezi és a hajánál fogva cibálja a földön térdelő, vérző orrú lányt a piros kardigános kamasz - ez látható az RTL Klub Híradójánakbirtokába került, a tettesek által mobiltelefonnal rögzített felvételen. A képek annyira sokkolóak, hogy csak kitakarva láthatóak, a hangot is eltorzította a hírműsor.

A támadók szintén lányok, az áldozat iskolatársai lehettek. Az elkövetők ököllel ütik, rugdossák áldozatukat, aki sírva könyörög, hogy hagyják abba. A megvert diák kórházba került.

 

15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.