Szemeteszsákba ágyazva ölelte magához rég nem látott lányát a születésnapos Oszval Marika

2020. április 27., 15:08

Szerző:

„Én most Gödöllőn tartózkodom. A szörnyűséget leszámítva, amiben van a világ, olyan, mintha most nyaralnék. Nem kell rohannom sehova, teljes mértékben a kertemnek tudom szentelni magam. Közben varrogatok, minden olyan dologgal foglalatoskodom, amire eddig nem volt elegendő időm” – mesélte az AC News-nak Oszvald Marika.

„Bevallom őszintén, nem nagyon hiányzik a munka,

mert egyébként sem lehetne most dolgozni. Emiatt egyáltalán nem idegesítem magam, mert az élettel kapcsolatos dolgokat is nagyon imádom, amit egyébként mindig rohanásban csinálok, most nem kell kapkodnom – folytatta a magyar operett állócsillaga.

A helyzetnek azonban kétségtelenül vannak árnyoldalai is.

„Az emberi kapcsolatok most egy ideig elmaradnak. Volt ugyan születésnapom, kijött a lányom, a család ide a kertbe. Tartottunk egy kis ünnepséget szájmaszkban, kesztyűben. Nagyon hiányzott, hogy nem ölelhettem magamhoz a gyerekemet, pedig ott van a közelemben, így kitaláltam, hogyan tudnám mégis egy kicsit megérinteni.

Magamra húztam egy szemeteszsákot, hogy teljesen izolálva legyek tőle.

Majd nekiestem, és öleltem, szorítottam, így megvolt a szeretetroham is” – zárta mondandóját a Nyugat-Szaharát is megjárt dalnok. 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.