Páratlan videóban köszönti négy fideszes tízéves kormányzása és születésnapja alkalmából Orbán Viktort

2020. május 27., 11:01

Szerző: Árpási Bence

Hibátlan videóval ünnepli négy fideszes, legalábbis kormányközeli személy annak az évfordulóját, hogy

május 29-én lesz Orbán Viktor megválasztásának 10. évfordulója.

De, mint a videót közzétevő, feltehetően az ötletgazda Szalay Kornél Géza XV. kerületi fideszes önkormányzati képviselő posztjából kiderül, rögtön kettős ünnep van a héten, hiszen a miniszterelnöknek május 31-én születésnapja is lesz, az 57. 

„A 8 évig tartó balliberális közjáték után, a magyar választópolgárok akaratából elsöprő – alkotmányozó – többséggel 2010. május 29-én megválasztotta a Magyar Országgyűlés dr. Orbán Viktort miniszterelnöknek. Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány. Nekünk demokratáknak ez ünnep! A 10 éves szolgálatát köszönöm, közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm!” – írja köszöntésében Szalay Kornél Géza, 

a videóban pedig pezsgővel koccintanak és isznak a kormányfő egészségére.

A mesterműben négy, különböző életkorú Fidesz-rajongó bukkan fel:

  • Brenner Dominik, mint a 28. Fidesz-kongresszus legfiatalabb küldötte
  • Nógrádi László, az első Orbán-kormány közlekedési minisztere
  • Szikora Róbert énekes-dalszerző
  • Szalay Kornél Géza, a Fidesz XV. kerületi önkormányzati képviselője

Nem is mondunk többet, élvezzék Önök is a páratlan alkotást!

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.