Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

A magyar Orbán-rajongók nagyon féltékenyek az olaszokra, ők is rettenetesen szeretnének Miniszterelnök Úrral szelfizni

2019. szeptember 22. 13:01 - szerző: 168 Óra

Áradnak a virtuális dicséretek a miniszterelnök közösségi oldalán, miután kitette a Rómában tett látogatásának újabb fotóit. A képek óriási tetszést aratnak magyar hívei körében, akiknek egyik leggyakrabban visszatérő kommentje az, hogy

ők is szeretnének közös szelfit Orbánnal

– nyugtázta a hvg.hu.

Orbán Viktor, ahogy mi is beszámoltunk róla, hétvégén az olasz, jobboldali Fratelli d'Italia párt rendezvényén tartott előadást. Az eseményre Giorgia Meloni pártelnök hívta meg, mert modellnek tartja a visegrádi országokat, és köztük mindenekelőtt Magyarországot. Orbán nagy sikert aratott a rendezvényen, de több ponton minket is magával sodort, például amikor közölte, hogy mégsincs már baloldali  médiatúlsúly Magyarországon vagy amikor tudatta, hogy 1988-ban Balog Zoltán tényleges segítője volt a keletnémet menekülteknek. 

Barátoknál Rómában
Fotó: Facebook/Orbán viktor

Az illusztris vendég közben persze hideget is kapott Itáliában, nem csak meleget. Mint a hvg.hu felidézi, Luigi Di Maio, a jelenleg külügyminiszteri posztot betöltő Öt Csillag-elnök azt mondta, hogy Orbán kerülje a felesleges beavatkozásokat", valamint azt, hogy a magyar kormányfő nem ismeri az olaszokat, így róluk ne beszéljen, legfeljebb a saját népéről, ha akar.

Az olasz  Demokratikus Párt főtitkára, Nicola Zingaretti  a forró fogadtatás láttán azt üzente a Twitteren, hogy „Orbán Olaszország ellensége, úgy érvel és úgy is cselekszik, az érdekeinkkel szemben. Arról álmodott, hogy elpusztítja Európát, és miután vereséget szenvedett, most idejön leckéket adni.

Menjen inkább haza kárt okozni. Itt már megpróbálta a barátain keresztül, de megállítottuk őket"

– írta Zingaretti.

Akárhogy is, közben egy újabb fotósorozat is felkerült Orbán oldalára "Barátoknál, Rómában" címmel, és láthatóan ennek is átütő sikere van. Ezeken megörökíti, hogyan szelfizett az olaszok gyűrűjében, mire sok hozzászóló kifejezetten a közös fotózkodást kezdte irigyelni, és sorra jelentkeznek, hogy ők is szeretnének szelfit. Ahogy egyikük sommásan meg is állapítja,

mekkora különbség van szelfie és szelfie közt" – 

– írja a lap.