Orbán Viktor rendőrőrsöt ellenőrzött - videó

Rögtön nyitásként kávét kért, de megoldották az egyenruhások.

2020. november 18., 11:15

Szerző:

"Az első kérdésem, hogy adnak-e itt önöknél egy kávét", kérdezte a rendőrőrsre váratlanul betoppanó Orbán Viktor, a válasz természetesen: "Jelentem, igen". Előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést tartott Orbán Viktor miniszterelnök az V. kerületi rendőrkapitányságon szerdán reggel, a szemléről videót is megosztott a közösségi oldalán - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

Orbánt tájékoztatták a fejleményekről, és hogy a rendőrség szerint az emberek egyre jobban betartják a kijárási tilalmat. Mindeközben a felvételek tanulsága szerint Orbán megtekintette a rendőrségi épület falait többek közt.  

Nem látjuk, hogy sok lenne a fegyelmezetlen ember, összegzi Orbán a hallottakat, bár a rendőrvicceket hiányolja, "azok jók voltak".

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.