„Mi vagyunk az országépítők" – Orbán Viktor levelet írt a fideszes polgármestereknek

2019. október 21., 14:12

Szerző:

Levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez Orbán Viktor levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez – írja az Origo nyomán a 24.hu. 

 „Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen!” – írta a Fidesz elnöke, azt kérve a címzettektől, tartsák szem előtt:

„mi vagyunk az országépítők."

Azt ígérte, tovább növelik a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítik a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hoznak létre, és tovább csökkentik a munkát terhelő adókat.

Emellett megvédik Magyarország határait, és nemet mondanak a bevándorlásra.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szerezte messze a legtöbb szavazatot. „Bár győztünk, sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk" – tette hozzá.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.