Orbán Viktor kedvenc lapjának munkatársa szerint Judith Sargentini bekaphatna egy darab húst

2018. szeptember 14., 14:59

Szerző:

Kecskés István, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének felnőtt, 

41 éves

elnöke – a Nemzeti Sport munkatársa – ez a tuti című blogján írta meg, mennyire nem érti, pontosabban mennyire igen Judith Sargentinit, akinek az Orbán-kormányt elmarasztaló jelentését szerdán kétharmaddal fogadta el az Európai Parlament. 

„Mi a tökömnek örül?"

– teszi fel a nagy kérdést Kecskés István, hogy utána egy kis kacskaringóval gyorsan el is magyarázza, hogy szerinte minek: „Vélhetően élete fő művéről van szó. Belerúgott egyet Magyarországba, a magyar nemzetbe. Az ok is nyilvánvaló: gyűlöli Orbán Viktort és a Fideszt. Ez a motiváció, ez áll a háttérben, ezért történt minden.

Kecskés István elnök (sötét öltönyben)
Fotó: due.hu

Olyan sok mindent tudna az ember mondani, de nem lehet, mert mégis csak van ugye a bizonyos nyomdafesték, meg a tisztelet. Egy dolog azért talán megjegyezhető: Sargentini a wikipedia oldala szerint vegetáriánus,

lehet, hogy ha bekapna egy darab húst, akkor előrébb lennénk…"

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesület az a szervezet, amely újságírói pályára készülő általános- és középiskolásokat, egyetemistákat, pályakezdőket fog össze, és rengeteg iskolában jelen van diákrádió-hálózatával, valamint Tallózó című magazinjával. Sajtófesztivált, médiatábort is szervez – jegyzi meg a 24.hu.

Judith Sargentini a nevét viselő jelentés elfogadása után a Twitteren azt írta, büszke, de a dokumentum a magyarok jogairól szól.