Lófasz is volt Hadházynál, amikor odaállt Orbán elé

2019. október 21., 14:50

Szerző:

Hadházy Ákos hétfőn három táblával zavarta meg Orbán Viktor beszédét az őszi parlamenti ülésszak első napján. Az egyiken, amelyet sikerült is felmutatnia a pulpitus előtt a „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott” felirat szerepelt, aztán jött a „Stop propaganda, stop korrupció!”, de – írja a 24.hu – volt nála egy harmadik is:

„A lónak a faszát”

– szólt az üzenet. Ezt a független parlamenti képviselő az állítása szerint arra a pillanatra tartogatta, amikor a miniszterelnök elkezd a migránsokról beszélni.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.