Orbán szerint a magyar ellenzék be van töltve és meg van darálva, mint a kolbász

2020. szeptember 20., 20:25

Szerző:

Tusnádfürdő, Kötcse és Tranzit, azaz beszédek helyett a hétfői Magyar Nemzetbe ír cikket Orbán Viktor. A beharangozó az ígéretes

„A libernyák doktrína elleni lázadásról és 2022” címet kapta,

és összességében az "őszi politikai évadot" köszönti.

A beharangozó cikk szerint Orbán Viktor többek között az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait, és felhívja a figyelmet arra is, hogy a konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma újra a liberálisok jelentik, miközben folyamatos támadás alatt állnak legfontosabb értékeink, mint például a nemzet, a család és a vallási hagyományok.

Orbán Viktor a koronavírus elleni védekezésről is ír majd, illetve kitér az "ellenzék mindent elutasító magatartására is".

Orbán arról is ír majd, hogy a magyar ellenzék olyan, mint a kolbász,

hiszen be van töltve és meg van darálva.

A miniszterelnök írása két teljes oldalon jelenik majd meg.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.