Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Orbán Viktor apjától bérel golfpályákat Mészáros Lőrinc Alcsúton

2019. július 31. 11:14 - szerző: 168 Óra

Azt néhány hónapja már lehetett tudni, hogy új tulajdonosa van a legnagyobb taglétszámú magyar golfklubnak, az alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Clubnak. Idén áprilisban a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába tartozó Talentis Group Zrt. megvásárolta Csányi Sándor fiától a golfklubot üzemeltető Máriavölgy Zrt.-t. Az mfor most arról számolt be, hogy a pályákat bérbeadó cég Orbán Viktor édesapja tulajdonába került, így a miniszterelnök barátja a miniszterelnök édesapjának fizeti a bérleti díjat.

A PSU Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. adja bérbe a pályákat, ez a cég került Orbán Győzőhöz. A változást csak június 12-én jegyezték be az Opten cégadatbázisa szerint.

Fotó: Facebook

A lap szerint érdekes lesz, hogy az eddig évente veszteséget termelő PSU Ingatlanfejlesztő Kft. tevékenysége hogyan alakul a tulajdonosváltást követően. A golfpályák és ingatlanok bérbeadása ugyanis eddig nem járt nagy haszonnal, mivel csak 12,2 millió forint bevételt termelt, amiből az elmúlt években majdnem 1 millió forintos veszteség maradt.