"Szép feltámadást!" – kívánta a Szent Imre Kórházban Orbán Viktor

2020. április 10., 18:22

Szerző:

 

Újabb kórházat látogatott meg Orbán Viktor, ezúttal a budapesti Szent Imrét, amit természetesen videón is megörökített a miniszterelnöki stáb, majd feltette a kormányfő Facebook-oldalára.

Fotó: Facebook/Orbán viktor

A felvételen látható, hogy lázmérés után lép be az intézménybe, ahol Orbán a személyzet és az egészségügyi eszközök számáról érdeklődik, 

majd meglepetten szembesül azzal, hogy vannak fiatal dolgozók is.

Ahogy a tüdőkórházban az épület előtt posztoló rendőrnőkkel viccelődött – „nehéz helyzetre nőket küldenek, úgy látom” –, most egy ifjakat célzó megjegyzést ereszt el. 

„Fiatalok, maguk mit csinálnak itt?” – kérdezi Orbán,

amire azt felelik, hogy ők önkéntesek. Orbán megköszöni a munkájukat, majd azt kérdezi az őt körbevezető orvostól, hogy „tudja őket használni?”. A videó csúcspontja azonban kétségtelenül az, amikor a miniszterelnök a kórtermek megtekintése után

„Szép feltámadást!” kívánva elköszön.

Orbán szerdán a tüdőkórházban, csütörtökön pedig meglepetésszerűen a Szent János Kórházban járt. Ma reggel azt mondta a rádióban, talán nincs erre szükség, viszont az ösztönei azt súgják, mennie kell.

 

 

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.