Megmérték a lázát Orbán Viktornak is, majd rácsodálkozott, hogy a reptéren ilyesmi történik - videó

2020. március 13., 06:54

Szerző:

moldovai hivatalos útjáról hazatérő kormányfő testhőmérsékletét is ellenőrizte a Liszt Ferenc-repülőtér egészségügyi személyzete csütörtökön – írta meg az állami hírügynökség az Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videó alapján. Mint a felvételből kiderül, a felesége, Lévai Anikó társaságában visszatérő miniszterelnök előbb feleségét engedi a maszkot viselő reptéri személyzet elé, majd Orbán Viktornak a homlokához is tartanak egy érintés nélkül működő hőmérőt.

Mindkettejük láztalan, állapítja meg a reptéri dolgozó, mire Orbán Viktor őszinte rácsodálkozással,

az éppen általa elrendelt vészhelyzet kihirdetése után egy nappal megkérdezi, „Mindenkivel csinálják ezt, aki repülővel jön, ez a szabály?”

A miniszterelnök kérdésére megerősítették, hogy igen, kérdésre pedig megjegyezték, visszaesett a reptér forgalma. Ezt szintén nem lehetett meglepetés a kormányfő számára, aki épp a napokban jelentette ki, hogy

a turizmusnak idén kampó. 

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.