Orbán is kiment a magyar–finn meccsre, Csányi és Polt társaságában izgulta végig

2018. november 19., 05:40

Szerző:

Vasárnap este a Nemzetek Ligája C divíziójában Magyarország 2-0-ra legyőzte a csoportelső Finnország futballválogatottját, a Groupama Arénában tartott meccset pedig a helyszínen nézte meg Orbán Viktor is. A miniszterelnök ezúttal Csányi Sándor OTP-vezér és MLSZ-elnök, illetve Polt Péter legfőbb ügyész társaságában izgulta végig a találkozót – tanúsítja a hvg.hu fotója, amelyet ide kattintva lehet megnézni. 

A legfőbb Ügyészséget egyébként a Kúria tavaly szeptemberi döntése óta lehet fideszes ügyészségnek nevezni, Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum Mozgalom elnökének pedig vasárnap volt egy elég nyers jelzője arra, hogy Orbánban és Poltban mi a közös a futball szeretetén kívül.  

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.