Vasárnap hajnalban még tekergethetjük az órákat, de könnyen lehet, idén utoljára kell

2020. március 28., 10:26

Szerző:

Senki se felejtse el, hogy

vasárnap kettőkor a hármasra kell tekerni az órákat.

Persze ezt csak az analóg órákon kell elvégezni, a számítógép és a mobiltelefon rendszere magától tudja ezt, így azt nem érdemes piszkálni.

Könnyen lehet ugyanakkor, hogy idén állítunk utoljára órát, mivel az Európai Parlament tavalyi döntésének értelmében a rendszert a tagállamoknak jövőre ki kell választani egy időszámítást.

Azt nem tudni, Magyarország melyik mellett dönt. Ettől is függ, mennyit kell még babrálni az órákkal.

 

Az óraátállítást évek óta hosszú viták övezik. Az élettani és gazdasági szempontok éppen úgy szempontok, mint az egyéni közérzet, kinek melyik jön be jobban. Egy biztos:

2021-ben valamelyik tábor kisebbségben fog maradni. 

 

                                                                                         

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.