Vírusvédelem: egyetlen mikrofont adnak körbe az Operatív Törzs sajtótájékoztatóin, amit aztán mindenki megfogdos és összeköpköd

2020. március 16., 16:40

Szerző:

Egyetlen mikrofont adnak körbe az Operatív Törzs napi sajtótájékoztatóin, és abba az egybe is „köpköd” aztán minden kérdező újságíró – a hihetetlen „vírusvédelmi” részletről a Kétfarkú Kutyapárt osztotta meg észrevételét. Mint írják, az Operatív Törzs hozza meg a legfontosabb döntéseket, szakértelmük,

rájuk van bízva egy ország helytállása a válság idején.

Ehhez képest „a sajtótájékoztatón EGYETLEN mikrofont adnak körbe az újságíróknak, amit mindenki megfogdos, akaratlanul is beleköp”. 

Eközben egyébként semmilyen távolság nincs az újságíróknak kihelyezett székek között, akiknek munkájukból adódóan kötelesség is megjelenni egy ilyen sajtótájékoztatón -

amíg az Operatív Törzs például nem dönt úgy, hogy élőben jelentkezik be a Facebookon.

Ma egyébként a parlamentben Szabó Tímea a Párbeszédből vetette fel, hogy már azon is változtatni kellene, hogy az országgyűlési képviselők ilyen közel vannak egymáshoz és például nem ártana átköltözni a felsőházi terembe, mert ott 400 szék van, egymástól távolabb.

Az ominózus eset, amikor az RTL riporterének kezéből kirángatták a mikrofont kérdés közben

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.