A rokonok szerint furcsa, hogy a kisújszállási férfi megkéselte főbérlőjét, majd egy fotelban ülve felgyújtotta magát

2019. november 26., 08:37

Szerző:

Értetlenül áll a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson élő T. László családja a férfi halála előtt - írja a Bors. A rendőrség hétfői közlése szerint a férfi minden bizonnyal öngyilkos lett, miután egy késsel többször megszúrta főbérlőjét, de a hozzátartozók biztosak benne, hogy gyilkosság történt, mert László felismerhetetlenségig összeégett holttestére egy fotelben találtak rá.

A hozzátartozók szerint nekik azt mondták a rendőrök, hogy a 44 éves férfi gyúlékony anyaggal - vélhetően benzinnel vagy gázolajjal - leöntve, halálra égve ül egy fotelban. Azt tanácsolták nekik, hogy ne nézzék meg a holttestet.

A rendőrség tájékoztatása szerint a későbbi áldozat hajnali háromkor a lakhelyén egy késsel, többször megsebesítette a főbérlőjét, majd a ház egyik helyiségében öngyilkos lett. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a főbérlő könnyű sérülésekkel megúszta.

Az elhunyt férfinak felesége és gyereke sem volt, tavaly szabadult a börtönből, és az egyik rokon szerint „nagyon szeretett élni, szórakozni, és munkát is kapott”.

A Jász-Nagykun-Szolnok Me­gyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.